Uslu Köyü Taşlıçay Mezrası İlkokulu

Vizyon: Çocukların değer gördüğü ilişkileri önemsemenin teşvik edildiği araştırma ve keşif için cesaretlendirildiği kendine has olmanın değerli olduğu çocukların yetkinliklerindeki gelişmelere odaklanırken anne babalarında incelendiği sıra dışı kaliteye sahip pozitif bir öğrenme ortamı yaratmak hayal etmektir.

Misyon: Atatürkçü düşünce çizgisinden,yaratıcı ve özgürce düşünen,öğrenmeyi öğrenen;öğrendiklerini davranışa dönüştürebilen ,rekabetçi,ekip çalışmasına inanan,,ulusal ve evrensel değerlere bağlı,her alanda başarıyı hedefleyen,sürekli gelişmeye inanan öğrencilerimizi üniversiteye ve geleceğe hazırlamak, çalışmalarımızı demokratik bir ortamda en yüksek verimliliğe ulaştırmak için varız.

Başarılar:

Saatler: 08.00-12.30
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://ilkokultaslicay.meb.k12.tr

Adres - USLU KÖYÜ AKÖREN MEVKİİ AKÖREN KÜME EVLERİ USLU TAŞLIÇAY ILK VE ORTA OKULU BLOK NO 91 İÇ KAPI NO 1 DERECİK / HAKKARİ

Öğretim Şekli :Tam Gün Öğretim

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Servis araçları veya özel araç

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 15 km İl merkezine 190km